به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری درباره کنفرانس ایران بریج (iBridges) ، توضیح داد: این جشنواره دوره قبل در دانشگاه برکلی کالیفرنیا ایالات متحده آمریکا و در شکل NGO کارآفرینان ایرانی برگزار شد و کارآفرینانی ایرانی مقیم خارج کشور نیز استقبال خوبی از این رویداد نشان دادند.
وی درباره زمان برگزاری گردهمایی سال 2015 این گروه گفت: شهر برلین آلمان که به عنوان پایتخت استارتاپ های اروپا شناخته می شود، از 14 تا 16 خردادماه سال 1394 (4 تا 6 ماه ژوئن 2015) میزبان این رویداد هستند و این برنامه بازدید، ازطیف وسیعی از صنایع دانش بنیان آلمان در کنار کنفرانس پیش بینی شده است.
کرمی عنوان کرد: پیش بینی ما از برگزاری این کنفرانس، حضور بیش از 2000 نفر کارآفرین برتر ایرانی داخل و خارج کشور است که از این میان، 500 کارآفرین مقیم اروپا، 1000 کارآفرین مقیم آمریکا و 500 کارآفرین داخل کشور در آن گرد هم خواهند آمد و این رویداد در حقیقت، پلی خواهد بود تا تجربیات و توانمندی های ایرانیان کارآفرین جهان را به نقطه نگاه یکدیگر برساندو با تقویت بنیه علمی و اعتماد به نفس کار آفرینان مقیم ایران زمینه ساز جهش در رشد شرکتهای دانش بنیان در کشور شود.
وی در ادامه افزود: این موضوع در زمانی که در آمدهای نفتی کشور افت شدیدی را تجربه میکند و احتمالا هم این افت در چند سال آینده با شتاب بیشتری ادامه پیدا خواهد کرد اهمیتی دو چندان برای کشور می یابد.
کرمی اظهار داشت:رشد کار آفرینی دانش بنیان در کشور علاوه بر تقویت بنیه های علمی و اقتصادی کشور که تاثیر خود را در کلیه ارکان و صنایع کشور می گذارد باعث کاهش رشد فرار مغزها و حتی بازگشت آنها به کشور میکند. با مدیریت صحیح و توجه لازم به این حوزه و با توجه به پتانسیل های بسیار موجود میتوان انتظار رشد اقتصادی و رفاه بسیار قابل توجه ای را داشت.
وی درباره اهداف برگزاری ایران بریج 2015 ابراز کرد: از آنجا که کارآفرینان، افرادی هستند که باید به دانش روز مجهز شوند و از سوی دیگر، کارآفرینی در حوزه دانش بنیان روز به روز در حال تغییر و تحول است بنابراین، هدف اصلی برگزاری این کنفرانس، علاوه بر ارزش نهادن به خلاقیت و نوآوری؛ شناسایی و تقدیر از صاحبان ایده و کسب و کارهای نو در میان کارآفرینان موفق ایرانی است.
کرمی افزود:در این کنفرانس، زمینه هم افزایی، بالابردن ظرفیت توانمندی و ایجاد ارتباط موثر بین کارآفرینان ایرانی داخل و کشور فراهم خواهد شد و شرایط مناسبی در راستای همکاری و تبادل ایده و دانش روز بین آنان به وجود می آید.
جشنواره کارآفرینی پل
مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان ایران در همین راستا، از برگزاری رویدادی با عنوان «جشنواره کارآفرینی پل» در داخل کشورتوسط انجمن بین المللی مدیران ایرانی (i-aim.org) خبر داد و گفت: برای آنکه صاحبان ایده و کسب و کارهای نو زمینه ای برای آشنایی با اکوسیستم کارآفرینی فعال دنیا پیش رو داشته باشند و بتوانند به درستی در این فضا معرفی شوند، این جشنواره با حمایت تقریبا تمامی شرکتهای مطرح دانش بنیان بخش خصوصی، اشخاص شاخص این حوزه،سازمانها و نهادهای مربوطه، و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در داخل کشور برگزار می شود.
کرمی در ادامه گفت:بر همین اساس کارآفرینان جوانی که میخواهند در کنفرانس بریج حضور داشته باشند، تا آخر بهمن ماه سال جاری میتوانند ایدههای خود را در قالب فیلمهای یک دقیقه ای به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
وی زمان داوری آثار ارسال شده به جشنواره کارآفرینی پل را اسفندماه سال جاری اعلام کرد و افزود: برگزیدگان این جشنواره تسهیلات حضور در کنفرانس ایران بریج برلین را از سوی شرکتها وسازمانهای حامی کنفرانس دریافت خواهند کرد. به بیش از 100 کار آفرین هزینه کامل مسافرت و حضور در این کنفرانس پرداخت خواهد شد و برای تسهیل ویزا ایشان نیز اقدام می شود.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مخاطبین اصلی این جشنواره را کارآفرینان، صاحبان ایده، نخبگان و دانشجویان عنوان و اظهار کرد: گروههای مختلف این جشنواره به بخش های IT & ICT، طراحی و تولید، پزشکی و به یو تکنولوژی، کشاورزی و محیط زیست، متالورژی و نانوتکنولوژی، هنر، مدیریت و... تقسیم شده است.
وی، درباره ملاک های داوری طرحهای ارسال شده بیان کرد: این ملاک ها براساس داشتن یک موضوع جدید و خلاقانه که میتواند در حد ایده و یا در مراحل اولیه اجرا (start-up) باشد، ارائه مناسب و حرفه ای و همچنین رعایت اصول ارائه، بیان مناسب به زبان انگلیسی و زمان بندی، تعیین شده است.آخرین مهلت ثبت نام و ارسال طرحها و ایدهها 30 بهمن ماه 1393 است و نتایج آن، 10 اسفند ماه 1393 اعلام می شود. علاقهمندان برای اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره تلفنهای 88628951، 88628349،88627947 تماس بگیرند یا به وبسایت i-aim.org/ibridge مراجعه کنند.
نظر شما